Over ons

Wie zijn wij?

De juiste richting bepalen kan complex zijn. Vaak zijn er volop ideeën, maar is het aanbrengen van focus lastig. MSI Consultancy helpt je bij het betreden van de online markt en het vertalen van jouw plannen naar onderscheidende concepten en/of praktische verbeterprogramma’s.

MSI Consultancy is gespecialiseerd in conceptontwikkeling binnen de E-commerce branche. Met een team van ambitieuze en gedreven professionals werken we dagelijks aan een oplossing voor interessante online vraagstukken. We kleuren buiten de lijnen en denken buiten kaders. Zo komen we tijdens conceptontwikkeling tot andere inzichten, verrassende ideeën en succesvolle concepten. Creativiteit zit immers diepgeworteld in ons DNA en we nemen geen genoegen met gewoon een tof idee. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passend concept.

Conceptontwikkeling is een beroep doen op creativiteit, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen. Dit zijn drie eigenschappen die MSI Consultancy kenmerken. Ben je bezig met een nieuw product of een nieuwe dienst en wil je hiermee de online markt betreden? MSI Consultancy helpt je op weg en adviseert je in de vele mogelijkheden om jouw product of dienst direct goed te positioneren.

Onze kernwaarden

Bij MSI Consultancy willen we echter meer dan enkel een concept ontwikkelen, we willen een samenwerking aan gaan. Daar waar jij als klant bij ons terecht kunt voor meer dan alleen een webshop, website of platform. Wij presenteren ons graag als jouw partner om samen de online strijd aan te gaan. Dit is wat wij je bieden:

  • Een toegewijd team met gedreven professionals
  • Op maat ontwikkelde concepten met een stabiele, krachtige en effectieve website.
  • Creativiteit
  • Innovatie
  • Marketing en doorontwikkeling.
  • Een fijne samenwerking.
  • Duurzaam partnerschap

Samen bouwen aan online succes

Je kunt bij ons o.a. terecht voor conceptontwikkeling en het maken van websites en webshops, maar daar stopt je online succes niet. Nee, daar begint het pas. Wil je concrete stappen zetten en heb je hulp nodig voor je webshopbeheer? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij kunnen jouw online shop draaiende houden door een deel of zelfs het volledige beheer van jouw website over te nemen. Zo kun jij je volledig richten op jouw core business en bouwen we samen aan online succes. Lees hier meer over webshopbeheer.

Eigen portals

MSI Consultancy bouwt ook aan eigen portals/platforms. We bieden met deze portals informatie & inspiratie bij de digitale zoektocht naar uiteenlopende onderwerpen.

MSI Consultancy is daarnaast altijd op zoek naar kansen om te investeren cq. te participeren en/of op zoek naar mogelijkheden om informatieve portals over te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.