Strategie & advies

Strategie & advies

Het bepalen van de juiste strategie vormt de basis voor een succesvolle website, webshop of online platform. We kijken aan de hand van een samen geformuleerde probleemstelling hoe we de gestelde doelen het beste kunnen bereiken en de boodschap zo effectief mogelijk naar de eindgebruiker over kunnen brengen. Deze probleemstelling moet concreet en prikkelend zijn. Hoe beter de probleemstelling, hoe beter het eindresultaat. We schetsen hier altijd een zo’n reëel mogelijk plan en zijn open en eerlijk in ons advies.

Online strategie bepalen

Een website, webshop of platform is vaak een onderdeel van een groter ‘masterplan’. Hierbij hebben de afzonderlijke onderdelen ook allemaal behoefte aan hun eigen strategie die aansluit bij dit plan. Vanwege onze brede expertise kunnen we helpen bij het uitwerken van het grote geheel óf bij het uitwerken van de ‘losse’ onderdelen. Zo gaan we samen met jou aan de slag om de probleemstelling te formuleren en dienen we o.a. de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wie is de doelgroep?
  • Wat wil je uitstralen?
  • Wat zijn de doelstellingen?

Relevante vragen voor de bijbehorende ‘oplossingen’ zouden o.a. kunnen zijn:

  • Wat wordt de tone of voice?
  • Welke kanalen?
  • Welke tools?

Aan de hand hiervan bepalen we de strategie en stellen we een plan van aanpak op. Online succes begint dan misschien wel met een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website, maar dan ben je pas halverwege. Het bepalen van de juiste strategie is essentieel en vormt de basis voor jouw online succes.

MSI Consultancy kan jou helpen om het maximale uit de online wereld te halen. We denken graag met je mee en vanuit onze verschillende expertises geven wij altijd een eerlijk advies. Ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak. De koffie staat voor je klaar!