Webshopbeheer

Webshopbeheer

Je kunt bij ons terecht voor conceptontwikkeling en bijvoorbeeld het maken van websites en webshops, maar daar stopt je online succes niet. Nee, daar begint het pas. Wil je concrete stappen zetten en heb je hulp nodig voor je webshopbeheer? Ook dan kun je bij ons terecht!

Online succes begint weliswaar met een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website, maar dan ben je pas halverwege. Wil je je sales boosten, dan komt er heel wat meer bij kijken. Zaken waarvoor je zelf misschien geen tijd hebt, onvoldoende kennis hebt of simpelweg geen zin in hebt. Want jij wilt je focussen op je core business: je offline onderneming/winkel draaiende houden en die bestellingen via je webshop verzenden.

Wij kunnen jouw online shop draaiende houden door een deel of zelfs het volledige beheer van jouw website over te nemen. Hoe we dat precies doen, hangt af van webshop tot webshop. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Kom vrijblijvend bij ons langs en we bekijken samen de mogelijkheden.

Dit kunnen we voor je doen:

Om het een beetje concreter voor je te maken zodat je een idee hebt hoe we jou misschien kunnen helpen, enkele werkzaamheden die we van je over kunnen nemen:

  • Producttoevoer; Nieuwe items kunnen we zowel op incidentele- als op structurele basis voor je toevoegen zodat het assortiment actueel is en op een aantrekkelijke wijze wordt gepresenteerd;
  • Contentmarketing: we passen beelden en tekst aan op het juiste moment om in te spelen op de actualiteit, het seizoen, nieuwe collecties of gelijk wat er leeft bij je doelgroep.
  • E-mailmarketing: we sturen nieuwsbrieven naar je bestaande klanten.
  • Acties: we bedenken acties die passen bij je merk.
  • SEO, SEO, SEO: dat is niet iets wat je één keer doet en waarmee je nadien niet meer moet bezig zijn. Wij optimaliseren voortdurend als we je webshop beheren.
  • We optimaliseren je workflow indien nodig, en naarmate je webshop groeit, door de juiste tools te implementeren.
  • Advertenties? Ja, advertenties! Tuurlijk! We zetten campagnes op de juiste kanalen op om je doelgroep, klanten die je webshop bezocht hebben of potentieel geïnteresseerden aan te sporen om bij jou te kopen.
  • Sociale media: we zorgen dat je aanwezig bent op sociale media, als dat nog niet het geval is, en bepalen welke strategie je best volgt om je sales te boosten.
  • En dan zijn er nog wel wat zaken, maar we wilden het eigenlijk kort houden.

Hebben we je interesse gewekt?

Heb je een webshop en wil je het beheer ervan liever uitbesteden omdat daar nogal veel tijd inkruipt? Ben je op zoek naar een partner die instaat voor het volledige webshopbeheer? Dankzij onze specialisatie in en passie voor e-commerce zetten wij ons graag 100% in voor jouw zaak. Samen werken we aan de puzzel om op die manier je project succesvol uit te bouwen.

Heb je zelf nog speciale wensen, vragen, opmerkingen of zou je gewoon eens willen brainstormen over de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op.